Nje Video e pa publikuar me pare nga top-chanel qe eshte organizuesi i big brother Shqiptar, por mesa shihet kjo video eshte nxjerrur ne publik nga persona te caktuar.
Kjo Video eshte nga shtepia e big brother dhe eshte filmim i dates 22/03/2008 ku dy personazhet e big brother Olsi dhe Najada bejne seks poshte dyshekut per te mos u dalluar nga telekamerat, por eshte mese e kuptueshme qe aty kishte skena seksuale siq mund ta shikoni dhe vet juve ne videon e meposhteme.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template