Bashkimi i BletësGruaja ulet mbi penisin e burrit i cili është ulur me kembët të zgjatura përpara.Gruaja mund të ulet e të ngrihet vertikalisht duke u mbështetur mbi duar e mbi kembë. Burri shoqëron lëvizjet duke e ngritur nga bythët dhe kofshët
burri mund të mbështt kurrizin në mur për një mbështetje më të mirë.Gruaja mund të përgjunjet për tu përkulur sa më mirë përpara e për të ndryshuar kendin e përkuljes se vaginës.

Pro:
* Gruaja kontrollon më mirë thellësinë e penetrimit sesa në pozicionet e tjera me penetrim nga mbrapa.
* Pjesa e përpara e vaginës dhe pika G janë të stimoluara mirë.
* Burri në pozicion pasiv mund të përkëdhel gjokset dhe klitoridin e të dashurës.


Kundra:
* Pozicion lodhës per burrin në mungesë mbështetjeje.

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template