Femrat qe e marrin penisin thelle ne gryke nuk jane te vecanta, te gjitha femrat mund t'a bejne kete mirepo duhet praktike dhe ushtrime per t'a mesuar. Ky eshte 1 art me vete ne boten e seksit (deepthroat), ku ekspertet japin udhezimet e duhura.

Cfare do te thote t'a marresh thelle ne gryke?
Kjo nenkupton marrjen e te gjithe penisit ne goje. Goja e femres duke filluar qe nga buzet e deri te fillimi i grykes eshte 10 cm, ndersa gjatesia mesatare e penisit eshte 15 cm. Duke u nisur nga kjo rregullat e natyres thone qe eshte e pamundur, por rregullat e seksit thone qe eshte e mundur. Penisi hyn thelle ne kanalin e grykes (aty ku shkon ushqimi) dhe keshtu behet e mundur.

Perse duhet bere?
1)Eshte shume eksituese per mashkullin. Gryka eshte e ngushte dhe ushtron presion mbi penisin duke i dhene kenaqesi. Kjo e kombinuar edhe me seksin gojor normal, e ben mashkullin te arrije orgazma te forta dhe t'ju doje 10 here me teper.

2)Gjithashtu kjo metode i jep zgjidhje edhe 1 problemi tjeter. Ka shume femra te cilat nuk e gelltisin dot spermen sepse nuk u pelqen shija e saj, por ne kohen qe penisi eshte thelle ne gryke dhe ejakulon, sperma shkon direkt ne stomak dhe keshtu eleminohet kontakti i saj me gojen.

Eshte e mundur te arrihet?
Te gjitha femrat mund t'a bejne. Duhet vetem praktike dhe te ndiqni udhezimet e meposhtme. Ja cfare thote nje eksperte seksi, nje 36 vjecare me pervoje e quajtur Mishela.

Menyra se si mund te mesohet kjo teknike
Frutat qe kane formen e pershtatshme jane te rekomandueshme, sidomos bananet, pasi vete forma e harkuar e tyre pershtatet mire me anatomine e grykes. Ka shume femra qe e kane mesuar kete teknike me banane.
Megjithate me e mira do te ishte te perdorej 1 penis artificial plastik i bute dhe i perkulshem, sepse bananet mund te keputen e ka rrezik te mbyteni me to. Po edhe nese perdoren, keshillohet te jene te paqeruara.

Si fillim penisi artificial duhet lyer me peshtyme ose lubrifikant. Fillohet duke e shtyre ngadale drejt grykes dhe sa here qe nuk vazhdoni dot me, qetesohuni pak dhe filloni prape.
Gjuha duhet mbajtur sa me larg dhembeve dhe duhet e terhequr prapa. Normalisht kur fusni dicka thelle ne gryke kjo provokon vjellje, mirepo duhet te mesoheni t'a kontrolloni kete. Gjithashtu kur penisi hyn thelle ne gryke frymemarrja ndalet dhe duhet mesuar te merrni fryme me ritem te mbajtur.
Nese e mesoni kete teknike me banane ose penis artificial, kur t'a provoni me penisin natyral kjo gje eshte me e lehte.

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template