Orgazëm me ‘pika G’

Studimi, orgazëm me ‘pika G’
Emmanuele Jannini professor i Seksologjisë ka zbuluar diferencën e qartë mes një guraje që pëson orgazmë vaginale, pra qe ka Pika G dhe nje gruaje që nuk e ka.

I rikthehemi sërish temës së shumë përfolur pika G. Ne, në muajin shkurt mësojmë se si e pakapshmja, mitikja pika G për herë të parë dallohet me anë të një skaneri me ultratinguj. Kështu shkraun sot presitigjiozia, “New Scientist”.

Emmanuele Jannini professor i Seksologjisë nga Universiteti L'Aquila në Itali ka zbuluar diferencën e qartë mes një guraje që pëson orgazmë vaginale në sipërfaqe të vaginës pa stimulim në clitoris dhe grave që nuk e kanë atë. Kjo kuptohet përmes një skaneri me ultratinguj që dallon qartë femrat që e kanë pikën G.

Dr. Janini thotë se tani mund të zbulohet se kush e ka këtë cipë të hollë të ndjeshme (pika G) që me prekje mundëson orgazmën vaginale. Skaneri me ultratinguj u testua tek 30 gra për të zbuluar pikën G, ku rezultoi se vetëm 8 prej tyre rezultuar ta kenë atë.

Por qëllimi nuk ishin shifrat pra sa gra janë shumë të ndjeshme dhe sa jo. Qëllimi ishte të zbulohet pika G, pasi shumë gra që nuk e kanë atë, e pretendojnë. Por tani nuk besoj të ketë më “mashtrime”, pika G dallohet me skaner. Dhe ky skaner që “gjen” gratë që kalojnë në orgazëm vaginale hyn në përdorim në shkurt të 2009-ës. Studimi i professor Jannini është botuar në disa revista shkencore italiane dhe ndërkombëtare.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template