Cilesite e Femres

1.Nese ndonjera eshte e stresuar, mjafton te kujtoje se ne quhemi 'seksi i bukur'.
2. Nuk kemi nevoje te veshim kollare
3. Nese vendosim te bejme profesione burrash, quhemi 'pioniere', nese ata
(burrat) vendosin te bejne profesione grash quhen (pederaste)
4. Inteligjenca jone eshte e krahasueshme me ate te burrave. Por pamja jone
eshte me e mire.
5. Nese vrasim dike dhe arrijme te vertetojme qe kjo ka ndodhur gjate ciklit
menstrual, na ulet denimi.
6. Truri yne ka te njejtin kapacitet me trurin e burrave, megjithese kemi 6
miliard neurone me pak. Kjo do te thote se jemi me eficente.
7.Ne jemi ne gjendje te bejme disa gjera njekohesisht.
8. E dime gjithmone se ku i kemi vene corapet.
9. Gruaja e presidentit quhet 'first lady'. (burri I presidentes eshte nje zero ne te majte, megjithese rri ne te djathte)
10. Nese martohemi me trashegimtarin e fronit jemi 'mbreteresha' nese nje burre martohet me trashegimtaren e fronit, eshte vetem (burri i mbretereshes)
11. Ne jemi ato qe vendosim sa femije te bejme.
12. Ne i ndiejme femijet te na levizin Brenda nesh.
13. Femijet thone gjithmone 'mami' fjalen e pare
14. Gjithmone jemi te sigurta qe femija eshte I yni.
15. Kemi leje lindje
16. Vizita te gjenekologu eshte me e kendshme sesa vizita te mjeku I prostatit.
17. Jemi gjithmone te pranishme ne lindjen e femijeve.
18. Ushqejme me gji.
19. Ne quhemi 'ylli' i dasmes.
20. Keni degjuar ndonje here te flitet per 'muze frymezuese' ne gjinine mashkullore???!!!!!
21. Jetojme me shume
22. Jemi me rezistente ndaj dhimbjeve dhe infeksioneve.
23. Kemi me pak probleme kardiake.
24. Djersijme me pak.
25. Kur mbytet anija ne kemi perparesi te hipim te parat ne varkat e shpetimit.
26. Jemi me te ndjeshme.
27. Kemi Festen tone Nderkombetare.
28. Jemi vertete te mrekullueshme!

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template