Fox Toples...

Tani mund t'a kuptojme shume me mire pse Megan Fox u zgjodh "Femra me seksi ne bote". Pa asnje nderhyrje Photoshopi apo truke te tjera si keto zonjusha Fox tregon ate qe ajo ka me te mire. Ne te gjithe shkelqimin .... dhe me thene te drejten FOXY! Jo me kot eshte endrra e 90% te burrave ne bote. A ka ndokush dyshime per kete?!

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template