Dy shok

Dy shok
Hasa: Kam nje lajm te fen dhe nje lajm te keq,
Hysa: Ok me thuaj ate te mirin me perpara,
Hasa: Kam lene drogen,
Hysa: Po shyqyr me ne fund… po lajmi i keq
Hasa: Se mbaj mend ku e kam lene ja q…..a ropt.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template