Sipas një hetimi të bërë nga amerikanët 43% të grave nën 45 vjeç nuk u pëlqen seksi në gojë (oral). Prej këtyre 28% thonë se është krejt i papranueshëm.

Por megjithatë një pjesë tjetër e grave nuk kanë asgjë kundër seksit oral - dhe 20 % të grave u shijon ky.

Komentimi që i bëjnë shumë gra çështjes së mësipërme është pak a shumë i tillë: - "Unë mendoj se është një pjesë shumë e lezetshme e trupit të mashkullit. Dhe më pëlqen ndjenja që të jep drejtimi me anë të gjuhës sime të lezetit në tërë trupin e tij. Që e bëj atë të ndizet. Është një lloj shpallje e dashurisë".
Shumë gra që kanë provuar seksin në gojë disa herë dhe kanë parë se çfarë është në gjendje të japë nisin ta vlerësojnë atë si diçka që jo vetëm i shton kënaqësinë partnerit të tyre mashkull po edhe atyre vetë.
Pjesa më e madhe e meshkujve mendojnë se seksi oral është një ndër gjërat më të mira që ka në botë. Prandaj gruaja mund të kënaqë jashtëzakonisht partnerin e saj duke kryer me të atë lloj seksi ose mund ta bëjë të ndjehet i mërzitur në rastin e kundërt. Por kjo nuk do të thotë se gratë duhet të bëjnë patjetër ashtu si ç´don partneri i tyre. Sepse as për të nuk është ndonjë kënaqësi e madhe nëse mosdëshira pasqyrohet në fytyrën e tyre. Por duhet ta kenë të qartë se ai do të inatoset përherë e më tepër nëse partnerja nuk ia plotëson dëshirat. Dhe mund të arrihet deri aty sa marrëdhies t´i vijë fundi. Ndoshta mashkulli e përjeton mungesën e kryerjes së seksit oral si një mangësi e jetës së tij seksuale.
seksi oral

"E turpshme"
Por një pjesë e burrave mendojnë se seksi në gojë duhet bërë vetëm me laviret. Prostitutat tregojnë se disa burra vijnë tek to vetëm që t´ia thithin organin seksual mashkullor ose ndryshe të bëjnë atë që quhet "masazh francez" në mënyrë që e ëma e pasardhësve të tyre të mos ketë nevojë të detyrohet të bëjë diçka të tillë "të ndyrë".
Por këta janë të paktë dhe seksi oral është diçka e natyrshme - dhe jo diçka mbi të cilën duhet të të vijë turp.

Papërvojë dhe turp
Shumë gra e kanë të vështirë me seksin në gojë sepse nuk e kanë provuar ndonjëherë. Aq më tepër nëse janë të mëdha në moshë. E akoma më tepër nëse partneri nuk përpiqet që t´ia largojë turpin gruas së tij, e as asaj ndoshta nuk i del vetë.
Disa grave u ka ikur dëshira për këtë lloj seksi vetëm pse ndoshta ndonjëherë e kanë provuar dhe u ka lënë një shije të keqe. Shumë prej tyre mund t´ua kenë ngjeshur fytyrën pas legenit të kockave të mashkullit. Diçka që mund të japë ndjenjën sikur po të merret fryma apo të lë me frikën se mos do të të merret fryma. Prandaj këtij veprimi i duhet shmangur krejt.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template