Ne udhetim

DY TE RINJE UDHETONIN NGA FIERI PER NE BALLSH.DJALI NGISTE MAKINEN KURSE VAJZA NE NDENJESEN E PASAGJERIT FJALOSTE.ATY NE TE HYRE TE QYTETIT DJALI I HEDHE DOREN NE (shale)KOFSHE TE VAJZEZ DHE PO E MBANTE ATJE PA E LEVIZUR. AJO E EMOCIONUAR I THOTE:"TI MUND TE VAZHDOSHE ME TEJ PO TE DUASH ZEMER..." THE AI VAZHDOI PER ...NE TEPELENE.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template