Vagoni

Nje mami e re po bente dush bashke me gocen e vogel. E pyet goca e vogel te jemen per organin e vet gjenital dhe mami i thote qe eshte vaginke. - Po ky i joti - i thote goca - Vagine - i pergjigjet mami - Po gjyshja pyet voglushja - Oho gjyshja e ka vagon

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template