obobo virgjeria

naten e pare te marteses vajza merr nje kuti duhani sepse kishte degjuar qe kur zhvirgjerohesh kercet dicka dhe ajo nuk ishte e virgjer dhe mori nje kuti duhani dhe e vendosi nen vithe.kur djali kishte arritur pikun ajo mbylli me force kutine dhe tha: OBOBO me iku virgjeria djali:une kam hallin e boleve te mia qe mi ka zene kutia.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template