Eksperienca Seksuale

Eksperiencat Tona Seksuale, sa te Mira e sa te Keqija jane Ato dhe sa na Sherbejne...!?

Shumica prej nesh ketu, kane qene, jane te lidhur, apo jane konkretisht ne nje lidhje shume serioze sic eshte martesa. Shumica jone mendoj se ka patur te pakten nje eksperience seksuale (kur them nje, dmth te pakten kane bere seks me nje person). Atehere si te rritur e adulte, por edhe te rinj (njekohesisht) qe jemi, te japim mendimet tona rreth eksperiencave seksuale qe mund te kemi patur. Nuk dua qe tema te bastardohet apo te behet teper grafike, nuk po ju kerkoj detaje se sa eksperienca kini patur, me ke i keni patur dhe si kane qene ato. Po ju pyes me poshte, atehere:

Sa e rendesishme eshte Eksperienca Seksuale ne jete, PERPARA se te martoheni?! Dhe rrjedhimisht, eshte seksi i nevojshem, i domosdoshem dhe i kerkuar perpara marteses apo asaj lidhjes shume serioze sic eshte fejesa dhe bashke-jetesa?! Po apo Jo dhe PSE?!

Sa Eksperience/a Seksuale duhet te kete njeriu perpara se te gjeje shokun/shoqen e jetes?!

Sa te dobishme jane Eksperiencat Seksuale te Njeriut dhe sa NUK jane?!

C'fare gjerash ne pergjithesi ju kane mesuar Eksperiencat Seksuale qe kini patur deri me sot?!

A ju kane bere keto Eksperienca me te zotet (jo vetem ne shtrat, por edhe) ne jeten tuaj ne pergjithesi?!

C'fare ideje apo konkluzioni final kini marre nga Eksperiencat tuaja Seksuale?!

Dhe, se fundi: Sa kane ndikuar keto eksperienca tek te qenit ky/kjo qe jeni sot, dhe sesi i shikoni/perceptoni gjerat sot?!

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template