Filmi i parë pornografik shqiptar.
Prishtinë, 1996.
Versionin e gjatë (dhe origjinal) mund ta shkarkoni më poshtë:

formati: Divx
madhësia: 700MB
1. Ragipi, pjesa1
2. Ragipi, pjesa2
3. Ragipi, pjesa3

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template