Belen pasion nudo

Te dasuhruar, shume pasion dhe mbi te gjitha pa asnje veshje ne trup... Keto foto qe na vine nga Maldive-t, ku nje Belen Rodriguez shume seksi se bashku me mbretin e paparacave Frabrizio Corona po shijojne pushime "alla" Adami dhe Eva. Mbas perqafime dhe ledhatime dhe momenteve "hot" si tregon revista Italiane "Novella 2000". Shume i dhene mbas Belenit dhe ambientit eros pa asnje "leck" ne trup mbreti i paparaceve nuk e ka vene re se disa koleg po e "spiunonin" nga shume afer...

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template