Kur te filloje shiu

Kur te filloje shiu, dil perjashta dhe leri te te lagin pikat qe bien nga qielli...Jane puthjet e Dashurise, qe prej shume kohesh kam dashur te t'i fal!

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template