Kur ti je prane ne jemi tre

Kur ti je prane ne jemi tre
une, ti dhe dashuria.
Kur ti largohesh ngelemi serisht tre
une, imazhi yt dhe vetmia.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template