Nje dite, hena me tha:

Nje dite, hena me tha: Nese, ai te ben te vuash, lere! Nuk i meriton lotet e tu! Dhe une iu pergjigja: "Ti do mundeshe dot ta lije qiellin tend te dashur"?

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template