Te dua, pa ditur si, kur dhe nga!

Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe!

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template