Gripi i derrave më nuk është top temë e mediave, por këshillat se si të mbrohen nga aim und të mbroheni me të vërtetë janë të rëndësishme. veçanërisht gjatë seksit në rast se partneri juaj shfaq simptome

Njëra nga revistat më të lexuara dhe një lloj ‘bible për grate e reja’, Cosmopolitan është përplot me këshilla për shëndetin dhe seksin dhe kanë vendosur t’i këshillojnë lexuesit e vet për parandalimin nga gripi i derrit.

Me një pjesë të vogël të këshillave të dobishme si të mbrohen gjatë pandemicë të gripit të derrit është gjetur edhe një seksi.

Gjegjësisht, Cosmopolitan ka zbuluar cili seks pozicion është më pak i rrëzikshëm dhe të ruhet partnerja nga infektimi me virusin H1N1.
Ajo që nevojitet është të shmangen puthjet në gojë dhe pozicioni misionar në të cilat partnerët me fytyrë të kthyer njëri ndaj tjetrit gjatë marrëdhënies seksuale.

Në vend të pozicionit misionar propozojnë pozicion në të cilin mashkulli është i shtrirë në shpinë, gruaja është mbi të, por fytyrën e kthyer prej tij.

Cosmopolitan lexuesit e vet gjithashtu i këshillon që një kohë të harrojnë në flirt, ndërsa në rast se ju ndosh të gjenden në një situate të tillë kondomi dhe maska mbrojtëse për fytyrë janë ndihmëse të obligueshme.

Njëra nga këshillat e cila me të vërtetë tingëllon si shaka është edhe thirrja për orë për vajza të cilat duhet të dinë që çdo mashkull i veshur në një kënd të bardhë i cili dëshiron të dëgjojë gjoksin nuk është mjek!.

Gjithashtu theksojmë se është e nevojshme të shmangen përqafimet dhe puthjet nga miqtë dhe të njohurit, dhe këshillat e tilla, së paku gjatë pandemisë është mirë t’u përmbaheni.

WebShqip

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template