Videoja është bërë përgjatë rrugës që të çon në Gjirin e Lalzit, një zonë mjaft e populluar kjo në stinën e verës.(ne pamundesi nuk e kemi vendosur dot videon)E megjithatë, ky fakt nuk e ka penguar një vajzë të re të kërcejë mbi një makinë të tipit "Benz Regina", me targa të Tiranës. Deri këtu nuk ka asgjë të jashtëzakonshme, veç shkeljes së rregullave të qarkullimit, vetëm se... vajza ka qenë krejt e zhveshur!! More po, asnjë milimetër rrobë në trup.
Skena që kanë parë kalimtarët dhe ajo që shihet në video, është disi e pazakontë. Vajza me treçerekun e trupit të zhveshur, ka dalë në bazhanë e sipërme të makinës, duke kërcyer dhe duke prekur veten.
Nuk i dimë arsyet që e kishin shpënë në një ekstazë të tillë, po vajza nuk ka dashur t'ia dijë as për makinat që kalonin ngjitur dhe as për sytë e "shqyer" të kureshtarëve, madje as për banorët e fshatit aty pranë, shumë prej të cilëve, të ndier në siklet, u është dashur të mbyllin sytë.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template