Behuni mbreteresha e argetimit oral

Publik është sekreti që meshkujt janë të çmendur për felacion. Si do të kënaqeni në seks me partnerin dhe t’ia mundësoni atë që më shumë e dëshiron (pas juve) mësoni disa mjeshtri dhe befasoni nën çarçaf
Seksi oral është kënaqësi e madhe për të dy partneret, kështu në rast se ju kënaqeni kur ai ua bën atë juve, mësoni të bëheni mbretëreshë e argëtimit oral dhe përgatitni befasi partnerit.

Felacioni përfshin stimulimin e penisit me gojë dhe gjuhë, ndërsa partnerit i ofron kënaqësi të madhe. Në rast se zgjidhni pozicion famoz 69 ajo kënaqësi e njëjtë të stimulimit oral mund ta ndjeni vetë gjithashtu dhe së bashku të përjetoni kulminacionin.

Edhe pse vetë pozicioni 69 dhe kenaqësia orale kohë të gjatë ka qenë tabu temë, sot nga ajo askush nuk turpërohet tashmë të dy partneret me dëshirë dhe shpesh kënaqen gjatë paralojës.

Rregull e pashkruar e felacionit është që me ritmin duhet përshtatur ritmit të penetrimit, por mos lejoni të shndrrohet në lëvizje mekanike nëpër të cilin partneri të ndjejë që numëroni sekondat deri te orgazmi I tij. Gjatë ekzekutimit të felacionit kini kujdes të mos e lëndoni penisin e tij madhërishëm. Partneri atë do t’ua falë por vështirë se do të jetë i gatshëm për aksion të mëtejshëm.

Zgjidhni ritëm fillestar të cilin me kohë do ta përshpejtoni lëpini, putheni dhe luani me penisin dhe mos u bëni të turpshëm sepse për atë nuk ka arsye. Pyetni partnerin çfarë më shumë i pëlqen.

Si plotësisht ta çmendni dhe ta shtyni t’i dridhen gjunjtë veçanërisht vëmendje të posaçme kushtojuni zonave erogjene, ndërsa këtu fillimit mendojmë në gjëndrën. Partnerin posaçërisht ta entuziazmoni në rast se me gjuhën apo buzët e prekni veçanërisht pjesën e poshtme të penisit ku lidhet me trupin.

Kur ndjeni se partneri është afër kulminacionit i jauji është vendimi nëse doni ta gëlltitni apo jo. Mos mendoni se ajo është pjesë e domosdoshme e felacionit, vendimi është vetëm i juaji. Nëse bëni diçka që nuk ndjeheni rehat, partneri atë do ta vërejë, ndërsa shprehja e pakënaqësisë në fytyrën tuaj do të hedhë hije në paralojen e shkëlqyer.

Mos harroni se sëmundjet seksuale mund të përcillen me seskin oral, kështu në rast se nuk e dini mirë të kaluarën e partnerit përdormi kondom. Kënaqësia gati është e njëjtë.

Felacioni nuk është pjesë e domosdoshme e paralojës. Disa gra e kundërshtojnë idenë për penisin e partnerit në buzët e tyre. Në rast se nuk ndiheni mirë mos e bëni atë sepse efekti do të jetë i kundërt nga ajo që partneri e prêt.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template