Rutina në dhomën e gjumit di të jetë krejt frustruese, por futni mes çarçafëve disa imtësira të cilat do t’ju përcollojë juve dhe partnerin shpejt dhe lehtë ju ta hidhni në tërësi.

Lojrat e seksit do ta nxisin pasionin!
Përkujtoni çastet më të ndritura të cilat I keni përjetuar me partnerin, ditë kur nuk keni dale nga apartamenti dhe keni kënaqur njëri-tjetrin në mënyra të ndryshme. Rutina ka hyrë në lidhjem e gjithashtu edhe në seks, por lojrat erotike mund marrëdhënies tuaj t’ia kthejnë lavdinë e vjetër.

Shtesat janë mrekulli!
Pikërisht si krijuesit e modës që e kompletojnë veshjen në mënyrë të përkryer kombinimin, shtesat erotike mund të bëjnë atmosferë të ngrohtë në dhomën e gjumit.
Furnizoni vibrator dhe klnaquni në çift. Këto lojra seksi do të zgjojnë pasionin dhe do t’ju sigurojnë zbavitje të paharrueshme mes çarçafëve. Si kënaqësia të jetë e plotë nisuni bashkë për blerje, kjo le të jetë pjesë e paralojës.

Luani rolin!
Flertoni,joshni, luani, bëni gjithçka ju ju bi në mend derisa ajo ju përgjigjet juve dhe partnerit tuaj. Në lojë mund të pprfshini dhe kostumet dhe rekuiyitë të ciat do të fusin desponim të ri në marrëdhënien tuaj.

Përdorni gojën!
Kur për here të fundut partnerit I keni dhënë puthje plot me dëshira dhe passion? Përfshini gojln në paralojë dhe seks, putheni, breni dhe klnaqeni me njëri-tjetrin.
Futni mes çarçafëve shije të reja, përdorni mjaltë, çokollatë apo shampanjë dhe me të puthura hiqjani rrobat nga të gjitha pjesët e trupit të partnerit. Para tij filloni të vendosni vetëm në rregull – harroni në duart, gjuhln dhe buzët duhet ta bëjnë ;punën e tyre!.

Ah ai striptiz…
Sa herë e keni dëgjuar këtë propozim për t’u nxehur, por ende nuk keni ekzekutuar striptiz vetëm për sytë e partnerit. Ngritni zërin e këngës së preferuar, fikni dritat në dhomë dhe lëshohuni imagjinatës dhe djenjave. Ky është çasti të bleni dhe veshje të brendshme shumë seksi.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template