Një zdrukthëtar tajvanez bleu një film pornografik në një kioskë lokale, ku “fatkeqësisht” – rolet kryesore të filmit i luanin gruaja e tij dhe miku i tij i vjetër. Filmi titullohej “Afera me gra të huaja”.Gjithsesi, ai nuk mund të paramendonte se çka do të pësoj kur do të kuptoj se aktorët e filmit janë gruaja e tij dhe i dashuri i saj, miku i tij. Se janë bëra “yje” të industrisë pornografike nuk kanë ditur edhe “aktorët”, nga që filmi është incizuar me kamerë të fshehtë në një hotel të zonës.

Zdrukthëtari menjëherë u nda nga gruaja “aktore”, ndërsa i dashuri i saj iku nga fshati, për t’ju shmangur problemeve me mikun e vjetër. E gjithë kjo histori e pazakontë nuk do të merrej vesh nëse këto “miq” të vjetër të mos takoheshin përsëri – ku burri i tradhtuar ja ngul thikën në këmbë dashnorit të gruas së tij, ku i lënduari alarmon policinë.

(shqip1)

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template