Një incizim seksi ku merr pjesë aktorja e serisë “Gossip Girl”, Leighton Meester, ka nxitur një betejë ofertash në mesin e sajteve të pornografisë.

Siç shkruajnë shumë media në internet, Kevin Blatt, personi i cili qëndroi edhe prapa videos së Paris Hilton, është i befasuar nga niveli i interesimit për pamjet.

Ai ka thënë për RadarOnline se ofertat për videon kanë tejkaluar shifrën e 1 milionë dollarëve.

Pamjet thuhet se përfshijnë Meester duke performuar stiptiz për të dashurin e saj dhe pastaj edhe një numër aktesh senzuale dhe erotike.

WebShqip

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template