FOTO PORNO TE ZAJMINES

Kohet e fundit ne faqen me te madhe shqiptare
per fotografi dhe video GaleriaShqiptare.Net

jane publikuar nga vete vizitoret disa fotografi te
montuara te Zajmines, te cilat e tregojne ate
gati te zhveshur dhe ne pozicione te denja per
pornostare. Duhet sqaruar se keto foto nuk jane
reale, por montazhe, ose sic quhen ndryshe ne
anglisht “fakes”. Duke qene se keto fotografi nuk
jane te pershtatshme per publik te pergjithshem
fotografite nuk u lejuan te publikohen nga Galeria
Shqiptare. Celebritete.com vendosi t’i publikoje ato,
por duke shenuar se fotografite jane per moshat 18 .

Ne bote jane shume te perhapura te tilla fotografi
dhe eshte dicka teper normale qe admiruesit e
vipave te bejne edhe montazhe fotografike duke
i paraqitur ato lakuriq, apo ne skena me karakter
seksual. Ne boten shqiptare te vipave eshte
Zajmina e para qe per mire apo per keq behet
pre e ketyre montazheve.

Duhet permendur gjithashtu se ne nje nga
numrat e fundit te suplementit te gazetes
“Panorama” “Panorama Plus” eshte publikuar
nje nga keto foto, por fatkeqsisht kjo gazete
nuk e thoshte qe ajo foto ishte montazh,
duke dhene keshtu nje ide te gabuar se Zajmina i
kishte bere ne te vertete ato foto.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template