Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në kryeqytetin grek Athinë, ku një 82-vjeçare e virgjër ka përfunduar në spital, pasi kishte bërë dashuri për herë të parë në jetën e saj me një 32- vjeçar nga Shqipëria. Sipas raportimit të agjencisë së lajmeve “News of Albania”, ngjarja ndodhi para dy ditësh në Athinë, kur 82-vjeçarja, pasi kishte një jetë pa kryer marrëdhënie seksuale, vendosi që të hidhte hapin e madh, me djalin që punonte prej disa kohësh si ndihmës në shtëpinë e saj. 32-vjeçari nga Shqipëria dhe 82-vjeçarja vendosën të kalonin disa momente të nxehta me njëri-tjetrin, por zhvirgjërimi i “gjyshes së virgjër” në moshën e saj nuk kaloi pa probleme. Ajo përfundoi në spital për shkak të hemorragjisë, ku pasi gënjeu se kishte rënë nga shkallët u detyrua të thoshte të vërtetën. Kur policët e pyetën nëse ishte përdhunuar, ajo u përgjigj me bindje të plotë: "Jo mor jo, doja vetë pa bëra seks me të, edhe pse isha e virgjër. Tani që ia hodha, uroj që herën tjetër të jetë më e bukur e më shumë ta shijoj".

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template