Cfarë e vret pasionin midis partnerëve

Studimi, çfarë e vret pasionin midis partnerëve Nëse i trembeni faktit se në një të ardhme mendimet e ndryshme për cëshje të tilla si rritja dhe edukimi i fëmijëve mund t’ju largojë nga partneri apo partnerja juaj gaboheni. Për të ndarë një cift duhet shumë më tepër. Sipas një sondazhi të kryer nga Warner Brothers, i cili ka vëzhguar sjelljen e retth 2 mijë vullnetarëve, të cilët kishin një lidhje të qëndrueshme, krisja e ciftit fillon në fazën e tretë që i përket muajit të 36 të lidhjes. Matt Titus, autori i librit ‘Why hasn't he called’, i cili ka udhëhequr studimin thekson se partnerët fillojnë ta shohin në mënyrë kritike njëri-tjetrin dhe të ngrejnë pikëpyetje të mëdha dhe pyesin veten se si do jetë e ardhmja e tyre në cift. Personat pjesmarrës në studim kanë pranuar se pas tre vjetesh lidheje, ndjejnë se dicka nuk shkon në lidhjen e tyre për këto arsye: Shtimi i peshës dhe mungesa e ushtrimit fizik Mungesa e parave Oraret në pune jo të përshtatshme Problemet e higjenës dhe pastërtia personale Familjet e medha Mungesa e romanticizmit Alkooli i tepërt Veshjet jashtë mode

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template