Femrat nuk janë të vetmet që duan përkujdesje, vëmendje dhe shumë dashuri. Edhe seksi i kundërt kërkon po aq ëmbëlsi nga partneret e tyre. Meshkujt tek femrat nuk kërkojnë vetëm të dashur, por edhe një shoqe, një mbështetje dhe siguri që do jenë pranë njeriut të tyre të dashur në momentet që kanë nevojë. Ndaj këshilla më e mirë për një femër është që të dijë se cfarë kërkon partneri i tij, në mënyrë që të lërë përshtypje të mirë tek mashkulli që duan ta bëjnë për vete. Femrat duhet ta kenë të qartë se meshkujt nuk duan persona të bezdisshëm. Ata i respektojnë femrat, të cilat kanë një jetë sociale të shëndetshme dhe miq, pasi mashkulli në këë rast mund të ketë hapësië për veten, përshembull kur dëshiron të shijojë një ndeshje futbolli me miqtë. Nëse ekpertët këshillojnë se mashkulli duhet të bëjë gjithmonë hapin e parë, mos u’a vini gjithmonë veshin. Njerëzit duhet të veprojnë në bazë të ndjenjave dhe emocioneve që i bëjnë të ndihen mirë. Ndaj femra merrni iniciativën të bëni hapin e parë, pasi meshkujt nuk pëlqejnë që femra të bëjë gjithmonë të vështirën. Gjërat e vogla e bëjnë jetën edhe më të bukur. Në çdo moment tregoni se interesoheni për të dhe përkëdheleni. Tregoni kujdes me shenja të vogla të vëmendjes, por mos e teproni, pasi meshkujt do të bezdiseshin. Tregoni anën tuaj më femërore, por duke mos e tepruar. Imagjinatën e mashkullit e nxit më shumë një dekolte që shihet pak nën këmishë, sesa një dekolte që pothuajse zbulon gjithçka. Në takimin e parë asnjëherë mos tregoni se jeni të gatshme të përfundoni me të në krevat. Por lëreni situatën të rrjedhë me spontanitetin e vet. Mashkulli dëshiron të ketë përkrah një femër, e cila e respekton veten dhe gëzon respektin e të tjerëve. Qëndroni pranë tij kur ai ka nevojë për ju, sepse meshkujt te partnerja kërkojnë një mikeshë të mirë. Mos e mërzisni me mesazhe pa fund apo llogari pse nuk ju telefonon cdo moment. Mos e kontrolloni cdo moment, pasi kjo nuk do bënte gjë vecse do e mërziste më shumë. Femrat nuk duhet të mendojnë më shumë sec duhet, një mashkull nëse të do të kërkojë, nëse jo flieni mëndjen dhe mbylleni atë histori përgjithmonë.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template