Eksitojeni partnerin

Vetëm mendimi për seks dhe thënia e atyre fjalëve duhet të jenë nxitës që garantojnë kënaqësi të madhe mes parterëve. Mirëpo, e vërteta është ndryshe, prandaj duhet të nxiten lojërat e nxehta. Përmendeni emrin e tij Meshkujt do të dridhen në kujtimin e emrit të tyre në momentin kur me gishta kalojnë nëpër zonat erogjene të trupit tuaj. Kjo është shenjë e mirë se emrin e të dashurit tuaj mund ta përdorni në momentin kur mendoni se po ndodh një ‘lëshim’ në dhomën tuaj të gjumit. Emrin duhet t’ia thoni ngadalë në vesh duke e prekur atë më buzët tuaja të njoma... Suksesi është i garantuar! Përkëdheluni Hulumtimet e reja tregojnë se meshkujve mbi 40 vjeç u pëlqen përkëdhelja. Ngjituni për trupin e tij lakuriq dhe ofroni ndjenjën e sigurisë, ndërsa ajo që do ta nxisë pasionin në atë moment është prekja e gjinjve tuaj. Përshkrimet e seksit Përshkrimet e detajuara se çfarë do t’i bënit, thjeshtë do ta ‘çmendin’. Jini detajiste, mirëpo mos u ndalni vetëm në fjalë, por angazhohuni edhe në vepër.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template