Komandanti

Fadili ishte ne ushtri dhe i vdes babai.
I thojne komandantit tregoji Fadilit qe i ka vdek baba por jo drejtperdrejte se merzitet.
Te nesermen komandanti: Ushtare kush ka chick nje possibility para, ti Fadil ku k*rin po shkon?

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template