Maloku ne kinema

Nje malok vete ne kinema dhe shef nje film porno, ku ne ate impulse nje pornostar po ja merte me goj.
Del nga kinemaja dhe vete ne mal dhe i thot gruas: Grua ke me matriarch marr me goj.
Ca thua thot gruaja se eshte turp.
Burri ke me matriarch marr se te mbyta.
Po fen thot gruaja me nje kusht se ta lyjm pak me mjalt.
Burri i thot: Me e ly me mjalt e fus ne goj teme jo tanen.

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template