Francoise c'mend webin...

Nuk i eshte dashur shume kohe per te fituar publikun ne internet. Francoise Boufhal vajza 20 vjecare per te cilen Rio Ferdinand ka zgjedhur si "cover girl" e revistes se tij online. Sapo kane dalur foto te reja te cilat jane gjithmone me provokuese dhe qe po c'mendin perdoruesit e netit. Dhe komentet e shumta te cilet i drejtohen 20 vjecares si "modeli perkfet i femres", por ka dhe te cilet e konsiderojne nje "mallkim" per bukurinj e saj...

0 commenti:

Copyright © 2008 - 2011 Adult Albania - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template